Read Vaarille pala haitaria by Jaana Kapari-Jatta Free Online


Ebook Vaarille pala haitaria by Jaana Kapari-Jatta read! Book Title: Vaarille pala haitaria
The author of the book: Jaana Kapari-Jatta
ISBN: 9510357162
ISBN 13: 9789510357163
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 849 KB
City - Country: No data
Loaded: 1099 times
Reader ratings: 3.4
Edition: WSOY
Date of issue: 2009

Read full description of the books:Jaana Kapari-Jatta on Harry Pottereiden maankuulu suomentaja ja mainio kynäniekka, joka on kolumnoinut pitkään Uusimaa-lehteen. Yksiin kansiin kootuissa teksteissään hän kirjoittaa elämäniloa pulppuavasti monenlaisista arjen huomioista ja sattumuksista.

Kieli-ihmisenä Kapari-Jatta painiskelee sanojen kanssa, mutta käytännön asiatkin tuottavat tekstityöläiselle hankaluuksia. Milloin sähkökatko saa tietokoneen reistailemaan, milloin jääkaappi sanoo sopimuksen irti ja kissa repii verhon. Hän tutkailee myös maailmanmenoa lähellä ja kaukana: kotikaupungissaan Loviisassa, New Yorkissa ja Afrikassa asti. Kirjoituksissa kuljeskellaan paljon lapsuusvuosissa, muistellaan hyppynaruja, superpalloja, yhteisiä juttuja siskojen kanssa ja isän opetuksia. Kapari-Jatta karkottaa myös hermovilua, miettii, mikä on suomen kielen kaunein lause, opettelee hissietikettiä ja Helsingin ruuhka-survivalia, iloitsee kynällä kirjoittamisesta ja siitä, kun pihaan tuli punainen auto. Vai oliko se tulipunainen?

Kirjan riemukkuus on tarttuvaa, samoin Kapari-Jatan elämänfilosofia: "Tämän verran olen oppinut: että juhla on arkea ja arki on juhlaa ja että kun joko kieputetaan tai kiepututtaa, niin kieputaan sitten eikä hitsi vie pihdata."


Download Vaarille pala haitaria PDF Vaarille pala haitaria PDF
Download Vaarille pala haitaria ERUB Vaarille pala haitaria PDF
Download Vaarille pala haitaria DOC Vaarille pala haitaria PDF
Download Vaarille pala haitaria TXT Vaarille pala haitaria PDFRead information about the author

Ebook Vaarille pala haitaria read Online! Jaana Marjatta Kapari-Jatta (s. 19. toukokuuta 1955, Turku) on loviisalainen kirjallisuudenkääntäjä. Hän kääntää kirjoja englannista suomeen, ja hänen kenties tunnetuin käännöstyönsä on Harry Potter -kirjasarja. Kapari-Jatta on kääntänyt myös muun muassa Roald Dahlin, Edgar Allan Poen ja Oscar Wilden tuotantoa. Vuonna 2002 Kapari-Jatalle myönnettiin Kääntäjien kansainvälisen järjestön FIT:n Astrid Lindgren -palkinto menestyksestä lasten- ja nuortenkirjallisuuden kääntämistyössä. Vuonna 2007 Kapari-Jatta sai lastenkulttuurin valtionpalkinnon. 29. helmikuuta 2008 Tammi julkaisi Jaana Kapari-Jatan kirjoittaman Pollomuhku ja Posityyhtynen -nimisen kirjan, jossa hän kertoo muun muassa Harry Potter -kirjojen suomentamisesta.

Wikipedia


Reviews of the Vaarille pala haitaria


AARON

This needs to be read to each

ELIJAH

You can, and you should read it.

CHLOE

It was a surprisingly interesting book. Very highly recommended.

KIAN

Now this book is one of my favorites!

BETHANY

The most favorite book of all books
Add a comment
Download EBOOK Vaarille pala haitaria by Jaana Kapari-Jatta Online free

PDF: vaarille-pala-haitaria.pdf Vaarille pala haitaria PDF
ERUB: vaarille-pala-haitaria.epub Vaarille pala haitaria ERUB
DOC: vaarille-pala-haitaria.doc Vaarille pala haitaria DOC
TXT: vaarille-pala-haitaria.txt Vaarille pala haitaria TXT